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이사 영입 및 임명장 발급건

AIDIS 2025/04/18 14시 미팅

참석자 : 이용혁, 이동엽, 강병호, 김성훈, 김연주, 이지원


회의록 다운로드


장소: 홍익대학교 예문관 2층


[안건 1] 학회 임원 임명장 및 회원 회원증 발급

학회 회원과 임원분들의 학회 소속 및 지위에 대한 확인증(certification)의 개념으로서, 회원증과 임명장 발급을 진행하려 합니다.

회원증과 임명장은 발급 요청 시 배포 예정이며, “hello.aidis@gmail.com”으로 회원증 또는 임명장 발급을 요청하여 주시기 바랍니다.

 

[안건 2] 김주황 디자이너 이사 선출 결과

금일 임원회 과반 수 이상의 참석, 참석자 전원 동의를 통해 “김주황” 디자이너를 새로운 임원으로 모시게 되었습니다. 김주황 디자이너님은 디자인 업계에서 이미 많은 분들께 친숙하신 유명 인사로서, 앞으로의 학회에 많은 도움을 부탁드리고자 하며, 큰 감사의 말씀을 드립니다.

▶ 김주황 디자이너 약력

- 브랜드 디자인 회사 레이어 “lllayer” 대표

- 브랜드로 세상을 읽는 브랜드 커뮤니케이터 “브만남”

- 브랜딩 커뮤니티 “레이어링 클럽” 운영

- 브랜딩 뉴스레터 “레이어링 레터” 운영

 

[안건 3] 연구주제 선정 및 웨비나 진행 안내

AI디자인혁신학회의 활발하고 자율적인 참여를 도모하고자, 회원 주도형 주제 기반의 소규모 스터디, 실험 연구, 웨비나 등의 활동을 기획하고자 합니다.

금일 회의 결과, 2025년 5월 28일 수요일 (예정)에 2025년 첫 AI 디자인혁신학회 Webinar를 중심으로 앞으로 많은 활동을 구축해 나갈 예정이오니 많은 관심을 가져주시면 감사드리겠습니다.

 

▶ 2025년 5월 28일 Webinar 주제

현재 다양한 디자인 실무에서 활용되고 있는 AI 현황 소개 및 공유 (가칭)

 

**이외, Uncanny Valley를 극복하기 위한 AI 소규모 실험 연구, 디자이너의 창의성을 통한 AI 벤쳐 제안 등의 주제들이 추가로 제안되었으며, 첫 Webinar이후에도 계속적으로 행사를 만들어나갈 예정입니다.

 

앞으로도 임원 회의 및 활동 등의 아카이브를 구축해 나갈 예정이오니 많은 관심을 가져주시기 바랍니다.로도 임원 회의 및 활동 등의 아카이브를 구축해 나갈 예정이오니 많은 관심을 가져주시기 바랍니다.


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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

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Searing the Beef

Sear beef fillets on high heat for 2 minutes per side to form a golden crust. Let it cool before proceeding to keep the beef tender.

Notes
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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

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Season the good fresh beef fillets with salt and black pepper. Heat olive oil in a pan over high heat and sear the fillets for 2 minutes per side until it fully browned. Remove the beef from the pan and brush with a thin layer of mustard. Let it cool.

Instructions

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Quality Fresh 2 beef fillets ( approximately 14 ounces each )

Beef Wellington
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Beef Wellington
Fusion Wizard - Rooftop Eatery in Tokyo
Author Name
women chef with white background (3) (1).jpg
평균 평점: 3 /5

Beef Wellington is a luxurious dish featuring tender beef fillet coated with a flavorful mushroom duxelles and wrapped in a golden, flaky puff pastry. Perfect for special occasions, this recipe combines rich flavors and impressive presentation, making it the ultimate centerpiece for any celebration.

Servings :

4 Servings

Calories:

813 calories / Serve

Prep Time

30 mins

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30 mins

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30 mins

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30 mins

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